.

Energiek verankeren voor een ijzersterke verbinding.

Bor-gen (borgde, heeft geborgd)

  • borg komt van burg = een versterkte plaats
  • beschermen tegen verwateren; ontwikkeling borgen
  • borg staan: instaan voor elkaar

De Boost & Borg Academie is een inspirerende online leeromgeving waar jij en je team tijdens de duur van jullie teamprogramma toegang tot hebben! Een essentieel onderdeel van onze filosofie om de ervaringen en kennis uit de teamtrainingen te verankeren voor de lange termijn.

In de Boost & Borg Academie vind je creatieve en interactieve leervormen voor jezelf en voor het team. Van waardevolle inspiraties tot prikkelende vragen en van overzichtelijke templates tot uitdagende acties voor in de praktijk. De positieve en energieke flow binnen een team kan op die manier worden vastgehouden. 

Borgen betekent dat je blijft investeren in vertrouwen en verbinding en altijd de samenwerking centraal stelt. Elkaar scherp houden, van elkaar leren en collega’s respectvol op verantwoordelijkheden wijzen. Ieders talenten worden benut en jullie gaan er samen voor! Trots zijn op de behaalde resultaten en waardering uitspreken naar elkaar. Samen gaan voor groei!

Wil jij ook gaan voor persoonlijke groei? Kijk in de spiegel, ontdek je talent, focus op persoonlijk leiderschap en vergroot je (werk)plezier! Jezelf op de eerste plaats zetten, draagt direct bij aan de samenwerking met je collega’s.

De Boost & Borg Academie zorgt ervoor dat je als team blijvend kunt ontwikkelen! En geeft je een verfrissende (bl)IK voor persoonlijke ontwikkeling!

 

Een impressie van de Boost & Borg Academie met thema's voor het team

Inlog voor gebruikers Boost & Borg Academie