Energiek verankeren voor een ijzersterke verbinding.

Bor-gen (borgde, heeft geborgd)

  1. borg komt van burg = een versterkte plaats
  2. beschermen tegen verwateren; ontwikkeling borgen
  3. borg staan: instaan voor elkaar
Borging teamontwikkeling borgacademie Boost & Borg teamontwikkeling

De Boost & Borg Academie is een inspirerende online leeromgeving waar jij en je team tijdens de duur van jullie teamprogramma toegang tot hebben! Een essentieel onderdeel van onze filosofie om de ervaringen en kennis uit de teamtrainingen te verankeren voor de lange termijn.

In de Boost & Borg Academie vind je creatieve en interactieve leervormen voor jezelf en voor het team. Van waardevolle inspiraties tot prikkelende vragen en van overzichtelijke templates tot uitdagende acties voor in de praktijk. De positieve en energieke flow binnen een team kan op die manier worden vastgehouden. 

Borgen betekent dat je blijft investeren in vertrouwen en verbinding en altijd de samenwerking centraal stelt. Elkaar scherp houden, van elkaar leren en collega’s respectvol op verantwoordelijkheden wijzen. Ieders talenten worden benut en jullie gaan er samen voor! Trots zijn op de behaalde resultaten en waardering uitspreken naar elkaar. Samen gaan voor groei!

Wil jij ook gaan voor persoonlijke groei? Kijk in de spiegel, ontdek je talent, focus op persoonlijk leiderschap en vergroot je (werk)plezier! Jezelf op de eerste plaats zetten, draagt direct bij aan de samenwerking met je collega’s.

De Boost & Borg Academie zorgt ervoor dat je als team blijvend kunt ontwikkelen! En geeft je een verfrissende (bl)IK voor persoonlijke ontwikkeling!

Een impressie van de Boost & Borg Academie met thema's voor het team

Krachtig Fundament

Creëer vertrouwen en bouw vanuit een krachtig FUNdament aan een ijzersterke verbinding binnen jullie team.
Met veel fun elkaar persoonlijk & professioneel beter leren kennen!

Krachtig Fundament

Prikkelend dialoog

Openheid en eerlijkheid gaan samen met kwetsbaarheid. Jezelf kunnen zijn en je laten en zien en horen binnen het team. Leer van ervaringen van anderen, stel je oordeel uit en versterk je luisterspier. Ben oprecht nieuwsgierig naar de ander!

Prikkelend dialoog

Kleurrijk team

Met de ene collega kun je lezen en schrijven en met de ander verloopt de samenwerking stroef. Hoe kan dat? Een energieke teamsamenwerking begint met inzicht in de verschillende gedragsstijlen van jezelf en van je collega’s. Herken, waardeer en benut de onderlinge verschillen en geef kleur aan jullie team!

Kleurrijk team

Talentenjacht

Ieder talent telt! Leg als team de focus op sterke punten en ga op zoek naar ieders talent. Haal het beste in jezelf en elkaar naar boven en ontdek de onschatbare waarde van jullie onderlinge verschillen.

Talentenjacht

Waardevolle instinkers

Fouten maken is menselijk: het mag! Het vereist wel moed om de drempel over te gaan. Samen als team de moed hebben om te experimenteren en nieuwe ervaringen te delen, geeft nieuwe inzichten. Creëer met elkaar een teamsfeer waar het veilig voelt om fouten te mogen maken en hier met elkaar van te leren.

Waardevolle instinkers

Werkplezier

Persoonlijk en samen als team groeien bevordert het werkplezier. Een fijne werksfeer, samen lachen en plezier beleven, geeft een team energie. Iedereen binnen jullie team draagt bij aan betrokkenheid en bevlogenheid, met enthousiasme en passie voor het vak!

Werkplezier
Klik hier voor een indruk van de verschillende leervormen
Ik wil meer weten over de Boost & Borg Academie

Legenda Leervormen

{{l.title}}