Energiek verankeren voor een ijzersterke verbinding.

Bor-gen (borgde, heeft geborgd)

  1. borg komt van burg = een versterkte plaats
  2. beschermen tegen verwateren; ontwikkeling borgen
  3. borg staan: instaan voor elkaar

De Borgacademie is een inspirerende online leeromgeving waar jij en je team tijdens de duur van jullie programma toegang tot hebben! Een essentieel onderdeel van onze filosofie om de ervaringen en kennis uit de teamtrainingen te verankeren voor de lange termijn.

In de Borgacademie vind je creatieve en interactieve werkvormen die het team blijvend kan inzetten in de praktijk. Van waardevolle inspiraties tot prikkelende vragen en van overzichtelijke templates tot uitdagende acties voor op de werkvloer. De positieve en energieke flow binnen een team kan op die manier worden vastgehouden. Het zou natuurlijk zonde zijn als alle opgedane inzichten uit het programma verdwijnen in de waan van de dag.  Borgen is gericht op dat wat samen geleerd is, ook in de praktijk zichtbaar wordt.

Borgen betekent dat je blijft investeren in vertrouwen en verbinding en altijd de samenwerking centraal stelt. Elkaar scherp houden, van elkaar leren en collega’s respectvol op verantwoordelijkheden wijzen. Ieders talenten worden benut en jullie gaan er samen voor! Trots zijn op de behaalde resultaten en waardering uitspreken naar elkaar. Samen gaan voor groei!

De Borgacademie zorgt ervoor dat je als team blijvend kunt ontwikkelen!

Onze Borgacademie opent over:

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)